Esport fortsetter å vokse seg stort og Apex Legends er et av de senere eksemplene på en ny variant som etablerer seg ordentlig. Apex Legends faller inn i Battle Royale-kategorien der lag blir kastet på et kart med oppdraget om å prøve å overleve så lenge som mulig. For å øke sjansen for dette, er det våpen, oppgraderinger, forskjellige gjenstander og legends.. Selv om spillet ikke har eksistert veldig lenge, er det i ferd med å etablere seg. 50 millioner spillere den første måneden er imponerende.

For de som ønsker å oppdage betting på Apex Legends, begynner vi å se en trend hos spillselskapene. Det skal sies at det fortsatt er veldig små markeder sammenlignet med de største esporter, men utviklingen skrider frem og i nær fremtid tror vi at spillet vil være tilgjengelig med odds hos annenhver bookmaker i Norge.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 250 kr gratisspill til du vinner Besøk
3 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk
4 500% bonus Besøk
5 1000 kr Besøk
6 1 000 kr Besøk
7 500% bonus Besøk
8 500% bonus Besøk
9 €50 gratisspill Besøk
10 €50 EUR freebet Besøk

Apex Legends odds

Markedene ligner veldig på andre Battle Royal-spill som Fortnite, Call of Duty: Warzone og Firestorm. Det vanligste er å satse på vinneren av en kamp, ​​og det kan aldri bli uavgjort. Du kan også spille over/under på flere alternativer. Det kan for eksempel dreie seg om hvor mange kills en spiller eller et lag får.

Før en turnering kan du satse på hvilket lag du tror vil vinne hele konkurransen eller hvilken spiller som vil motta premien som MVP, mest verdifulle spiller. Når Apex Legends vokser, vil vi se flere og flere markeder tilgjengelig for langvarig spill.

Stream kampene på Twitch og spill live

Twitch er den største plattformen for streaming av Esport. Der kan du se Apex Legends og følge de forskjellige kampene og konkurransene. Fordelen med Twitch er at det er gratis, men det er også andre plattformer som YouTube Gaming, Facebook Gaming, Mixer, Cafeeine og Steam TV. Se kampene gratis der også!

For enda mer spenning kan du satse live på Apex Legends. Hvis du ser kampene samtidig, kan du trekke konklusjoner fra forestillingene og plassere dine spill basert på dette. Noen spillselskaper har også begynt å kjøpe rettigheter til å streame esports, inkludert Apex Legends. Da kan du se kampen og satse live samtidig på det samme tippeselskapet.

Apex Legends - Betting på esports

Bruk oddsbonusen din på Apex Legends

For å komme i gang med ditt Apex Legends-spill kan du motta en oddsbonus. Norske spillselskaper tilbyr nesten alltid en bonus når du registrerer deg. Bruk bonusen for å satse på Esport og Apex Legends. Du får mer penger å spille for og dermed er spillopplevelsen også bedre. Motta en klassisk velkomstbonus eller risikofrie spill og gratis spill. Det skal sies at det er relativt uvanlig selv med risikofrie spill i utvalgte Apex Legends-kamper. I stedet anbefales en innskuddsbonus fordi du kan velge hvordan du skal bruke bonuspengene dine.