Esport har på kort tid blitt en av de mest spilte kategoriene på norske oddssider. Et spill som er en strålende representant for Esport er Starcraft 2. Spillet ble lansert allerede på 90-tallet, men er fremdeles aktuelt i dag. For de som liker Esport, er Starcraft 2 betting en av de mest spennende alternativene. Den raske strukturen i spillet gjør det vanskelig å satse på Starcraft 2 hvis du ikke har noen kunnskap. Derfor bør du alltid være forberedt når du plasserer spillene dine på Starcraft 2.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 250 kr gratisspill til du vinner Besøk
3 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk
4 500% bonus Besøk
5 1000 kr Besøk
6 1 000 kr Besøk
7 500% bonus Besøk
8 500% bonus Besøk
9 €50 gratisspill Besøk
10 €50 EUR freebet Besøk

Markeder på Starcraft II

Det er flere forskjellige markeder tilgjengelig på Starcraft 2. Hvis det er en stor turnering, er det odds tilgjengelig på vinneren av turneringen. Mange spillere synes det er morsommere å følge turneringen når de også satser på den. Så kan de følge laget de spilte på og se om de vinner.

Det er også odds på alle kamper i en turnering eller liga i Starcraft 2. Kampvinnere er det vanligste markedet der du bare satser på hvilket lag du tror vil vinne kampen. Det kan ikke ende med uavgjort i Starcraft 2, noe som betyr at du ikke kan satse X når du satser på sporten.

Prøv live betting for mer spenning

Med live betting på Starcraft 2 satser du på en kamp som er i full gang. En kamp varer en stund, og den kan snu seg raskt, noe som gjør den perfekt for live odds. Spillselskapene gir deg oppdateringer om hvordan det går i kampen, slik at du kan få hjelp fra statistikk. Live esportsodds er den raskest voksende kategorien innen betting i Norge.

Jo større kamp, ​​jo flere markeder er det vanligvis tilgjengelig. Fordelen er også at du ser alle kampene som kjører direkte på hjemmesiden. Da kan du bare sortere Esport og dermed oppdage hvilke kamper som er tilgjengelige akkurat nå på Starcraft 2. Du kan også sette varsler på spillselskapet slik at du får en påminnelse før kampstart. På denne måten savner du aldri en kamp i Starcraft 2.

Stream kampene på Twitch

Twitch er plattformen som viser mest Esport i hele verden. Fordelen er også at det er gratis mens Twitch fungerer for alle enheter. Se kampene på Twitch helt gratis, alt du trenger å gjøre er å bli medlem av tjenesten gratis. De viser mange kamper fra Starcraft 2 inkludert alle de store turneringene.

Noen spillselskaper har også begynt å streame Esport gratis. Hvis du har penger på spillkontoen din, kan du se mye Esport også hos bookmakere. Mange spillere velger å se kampene i kombinasjon med live betting. De tror det vil være lettere å kunne forutsi hva som vil skje videre når de kan se hendelsene fremover.

Starcraft 2 betting - Gode odds på esporten SCII

Motta en oddsbonus for å utforske Esport

Som norsk spiller er det gode forhold for å komme i gang med en velkomstbonus. Når du mottar en esport betting bonus, kan du bruke den på den sporten du ønsker. Det er ingen grenser for hva du kan satse på med bonusen din, så lenge du oppfyller minimumskravet for odds.

Dette lar deg bruke bonusen din til Starcraft 2 betting. Med bonusen kan du plassere dine innsatser på Esport uten å ha samme risiko når du spiller. Det eneste du må huske på når du mottar bonusen din, er å sjekke vilkårene og betingelsene. Finn ut omsetningskravene og minimumsoddsen som kreves for at ditt spill kan bidra til omsetningskravene.