Innenfor e-sports er det mange spill som er store og populære i denne raskt voksende idretten. Mange av spillene har vært der noen år, og hos de som spiller og ser på så er det selvsagt preferanser. Noen liker Dota 2 eller League of Legends. Andre setter mer pris på andre spill. Smaken er som kjent delt og det er det selvsagt også innenfor e-sports. Et av spillene som har vært med lenge og som må betegnes som et av de mest populære er CS:GO.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 500% Besøk
3 500 kr Besøk
4 500 kr Besøk
5 2 000 kr Besøk
6 1 000 kr Besøk
7 500 kr Besøk
8 500 kr Besøk

Counter Strike er en av bautaene innenfor e-sports

Den første versjonen av CS:GO eller Counter Strike: Global Offensive som er det fulle navnet på spillet, ble lansert i august 2012. Det er et nettorientert førstepersonsskytespill utviklet av Hidden Path Entertainment og Valve Corporation. Spillet er nummer fire i Counter-Strike-serien og er målbasert og flerspillerorientert. Hver spiller er med på ett av to lag. Enten de gode counter-terroristene eller de onde terroristene. Man spiller ved å fullføre et visst antall mål eller til alle på det ene laget har dødd. Dør man må man normalt vente til runden er over før man kan spille igjen. Spillerne kjøper våpen og utstyr i starten av hver runde. Man får penger ved å fullføre mål og drepe fiender. Dreper man lagkamerater mister man penger. 

spille på counter strike global offensive

CS:GO er svært populært blant spillere

CS:GO har et stort miljø innenfor e-sport og dette er i stadig utvikling. Det finnes en rekke profesjonelle lag som deltar i turneringer og konkurranser. En vanlig kamp mellom to lag spilles enten best av en eller tre. Gruppespill i en turnering er vanligvis best av en, mens semifinaler og finaler er best av tre. Et lag består av 5 spillere som har forskjellige roller og spillemåter.

De mest seriøse lagene har også egne managere og lagledere. Den største turneringen på spillet er Major Championship, og den er sponset av spillutvikleren Valve. Premiepotten i denne turneringen ligger på om lag 1 million amerikanske dollar. På grunn av den voksende interessen ble premiepotten firedoblet fra 250 000 til 1 million dollar i 2016.

Mange spillmuligheter for den som liker CS:GO

Som en følge av den voksende interessen for e-sports er det kommet mange turneringer på de store spillene, og e-sports er på plass hos alle anerkjente bettingselskaper. På CS: GO vil man finne mange turneringer som det kan spilles på i løpet av et år. Dermed er det mange spillmuligheter for den som gjerne plasserer er veddemål på denne sporten og spillet.

Hos bookmakerne finner man spillmuligheter på turneringer som Brasil Game Cup, ESEA Advanced EU, ESEA Advanced NA, ESL ANZ Championship, GameAgents League, OGA Counter PIT, Smack My Beach Cup, UCC Summer Smash og mange andre. Og på disse turneringene kan man spille på hvilket lag som gjør det best av to lag, det kan spilles med karthandikap, antall runder på et kart og mye mer. Du kan også bruke en esport betting bonus til å spille på CS:GO.