Er du en gamer og liker å spille spill? Streaming blir mer og mer normalt og noen spillere har flere millioner følgere. Vi er kommet så langt i dag at vi kan definere og kalle gaming og spilling for en sport. Så hvorfor ikke kombinere gaming og tipping på odds i samme slengen. Det er helt naturlig for folk å tippe på ting som fotball, basket og ski, så hvorfor skal det være noe annerledes når det kommer til esport? Det er nettopp ikke det. Det finnes mange forskjellige ting som man bette på innen esport, og dette er noe som også blir mer populært. Så hvordan tipper du egentlig på din favoritt i esports betting?

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 500% Besøk
3 500 kr Besøk
4 500 kr Besøk
5 2 000 kr Besøk
6 1 000 kr Besøk
7 500 kr Besøk
8 500 kr Besøk

Esport betting blir mer og mer populær

Selv om esport betting er noe som har vært litt under radaren for folk og betting sider for en periode, begynner dette å bli en mer og mer populær epsort å bette på. E-sports står for elektronisk sport, noe som vil si at man better på spill eller elektronisk konkurransespilling. Her finnes det, i likhet med andre idretter som fotball, mange forskjellige ting man kan tippe på. Sporten vokser og blir større og større. Og dette er ikke bare gjennom folk som spiller, men også kanaler som sosiale medier som YouTube og Twitch,.

Hva kan man bette på?

Som nevnt tidligere finnes det mange forskjellige ting man bette på. Så hvordan tipper du på din favoritt innenfor esports betting? Det finnes mange forskjellige spill man kan bette på. Noen av de mest populære er DOTA2, CS:GO, League of Legends, Starcraft 2, Fortnite, Overwatch, PUGB og Hearthstone. Det finnes også mange forskjellige turneringer som det er mulig å plassere innsatser på. På denne måten vil du omtrent alltid ha noe som er tilgjengelig dersom du ønsker å tippe.

Innenfor hvert spill finnes det også forskjellige ting man kan spille på. Her snakker vi da for eksempel om hvem som vinner, hvem som vinner hvert kart, hvem som får flest poeng, handikap, hvor mange runder som blir brukt på hvert kart etc. Man kan også tippe på både vanlige odds og liveodds. Vanlige odds vil si at man plasserer innsatser og bets før turneringen starter. Live odds vil si at man better underveis. Dersom man liker å se på turnering og streaminger så kan det å spille live odds virkelig være en måte å bette på. Turneringen kan nemlig bli enda mer underholdende dersom man tippe samtidig som man ser på.

Esports betting - Hvordan tipper du på din favoritt?

Tipp på esport med bonuspenger

Ulike bettingsider gir ut ulike bonuser. Noen betting sider gir til og med ut bonuser som er spesifikt ment til å bruke på esport. Her kan du få oddsbonuser, innskuddsbonuser, gratis spill og risikofritt spill. Og hvor kjekt er det ikke å kunne spille uten å måtte bruke egne penger. Vi anbefaler alltid at du sjekker ut vilkårene dersom du velger å motta en bonus, da det kan være krav som må oppfylles før du eventuelt kan gjør uttak på en gevinst.