Mobaspillet League of Legends eller LoL som det forkortes, er overhodet ikke lol for de som utøver esport, for dem er det ramme alvor. Det er det også for de som spiller odds på LoL. Dette er et av de store spillene innenfor den stadig voksende esporten, noe som betyr at det er mange konkurranser du kan spille odds på.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 250 kr gratisspill til du vinner Besøk
3 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk
4 500% bonus Besøk
5 1000 kr Besøk
6 1 000 kr Besøk
7 500% bonus Besøk
8 500% bonus Besøk
9 €50 gratisspill Besøk
10 €50 EUR freebet Besøk

Kjapt om League of Legends

Det er et strategisk lagspill hvor hovedmålet er å ødelegge motstanderlagets base som kalles Nexus. LoL er i kategorien MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), en type spill som er enkle å lære, men vanskelig å bli god i. Spillet har enorm dybde og nyanse.

På hvert lag er det fem mektige Champions med forskjellige evner, styrker og svakheter. En mester kan beseires og er da ute at spillet en tid. Denne nedetiden gir en taktisk mulighet for motstanderen. Vinner en mester en kamp betyr det nye evner som kan svinge en kamp i deres favør. Spillerne har også Minions eller engangsdroner under sin kommando. Disse brukes for å distrahere fienden slik at denne ikke angriper en Champion. Det frigjør mesterne slik at de kan forårsake ødeleggelser rettet mot motstanderlaget.

Motstanderens Nexus nås gjennom tre baner kalt toppen, midten og bunnen. Disse banene er beskyttet av tårn og hemmere som må settes ut før mestere og engangsdroner kan gjøre fremgang. Det laget som klarer å ødelegge motstanderens Nexus først er vinner av spillet.

Spill på både odds og liveodds

Ønsker du å teste ut oddsspill på LoL kan du gjøre det før kampen starter eller på live esports betting mens den pågår. Mange av oddsalternativene er de samme enten du spiller odds eller liveodds, men på livebetting dukker det også opp nye spill etter hvert som kampen utvikler seg. Dette gjelder blant annet kartspill.

Populære oddsmarkeder på League of Leagends

En kamp i LoL er vanligvis best av tre kamper. Du kan dermed spille på hvilket lag som vinner eller på resultatet (for eksempel 2-0 eller 1-2). Du kan spille på karthandikap hvor et lag har enten -1,5 eller 1,5 når kampen begynner. Du kan spille på om det må brukes over eller under 2,5 kart for å avgjøre kampen.

Du kan spille på hvilket lag som har fleste kills i kampen. For kart1 kan du spille hvilket lag som har dreper først (first blood), med handikap for champions kills, hvilket lag som har 5, 10. 15 og 20 champions kills først, og hvilket lag som har flest kills på kart1. På kart1 kan du spille på hvilket lag som først ødelegger et lite tårn, en inhibitor, dreper en drage, rift herald eller Baron.

Du kan plassere odds på hvilket lag som får dragon soul på kart1. Om det ødelegges over/under 12,5 små tårn, drepes over/under 4,5 drager eller over/under 1,5 Barons eller ødelegges over/under 1,5 inhibitors. Videre kan det spilles på om begge lagene dreper Baron eller ødelegger en inhibitor på kart 1. Det kan også spilles på hvilken dragetype som drepes først. Om det er Infernal Dragon, Mountain Dragon, Ocean Dragon eller Cloud Dragon.  

Videre spill på kart2 og 3 gjør du på live esport betting, og avhengig av hvordan kampen utvikler seg kan oddsen skille seg fra de som gjelder for kart1 før kampen. Før turneringer starter kan du også plassere langspill på hvilket lag som vinner turneringen.

Betting på League of Legends – Spill odds på et populært esportspill

Statistikktips før du spiller

Går du inn på sportsbooken hos enkelte bookmakere og trykker på en fremtidig kamp i LoL, så får du opp en omfattende statistikk over de to lagene. Den kan du dra nytte av når du spiller odds på League of Legends.