For den som holder på med sportsbetting er alle mulighetene for spill på favorittidretten eller favorittutøveren det viktigste. Samtidig er det ikke til å legge skjul på at bonuser og andre tilbud også er en drivende faktor for den som gjerne plasserer veddemål på sport. Å spille med midler som ikke er ens egne, men som man har fått er noe alle liker. Det er alltid moro å vinne, men det er enda morsommere om man vinner med spillemidler som man har fått. De som foretrekker E-sports skiller seg ikke fra andre spillere på det området. Også de er glade i bettingbonuser, gratisspill og risikofrie spill. 

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 500% Besøk
3 500 kr Besøk
4 500 kr Besøk
5 2 000 kr Besøk
6 1 000 kr Besøk
7 500 kr Besøk
8 500 kr Besøk

Spill E-sports med en velkomstbonus

Det er sjelden man finner egne bonuser som kun angår E-sports, men generelle bonuser fungerer like godt på E-sports som på enhver annen idrett. Det betyr at man kan bruke velkomstbonuser til å spille. Konkurransen mellom spillselskapene er tøff og det betyr at alle lokker nye spillere med en oddsbonus. Dette er en belønning for at man registrerer seg som ny spiller hos et betting sider og som gis i prosent av det første innskuddet man gjør på kontoen sin. Som oftest en matchende bonus på 100 prosent for beløp mellom 1000 og 3000 kroner. Det er mulig å få et høyere beløp, men stort sett ligger de i dette intervallet. Er prosenten høyere er beløpet gjerne mindre i kroner. En klassiker er bonusen på 500 prosent som gir en sportsbonus på 500 kroner om man setter inn en 100-lapp. 

e-sport oddsbonus på nett

Andre bonuser til bruk på E-sports

I tillegg til sportsbonusen til nye spillere kan man også som registrert spiller hente innskuddsbonuser i forbindelse med generelle kampanjer og personlige tilbud. Det vil si matchende bonuser i området 200 til 1000 kroner som kan brukes til spill på E-sports. Bonuser som man får når man gjør et innskudd på kontoen sin. I tillegg til innskuddsbonuser kan man også få cashback. Dette er penger fra bookmakeren om man ikke har hatt lykken med seg på spillingen i det siste. Denne typen bonus ligger gjerne på 10 prosent av nettotapet man har hatt den siste uken eller siste måneden. Beløpet man kan få ligger gjerne i området 1000 til 4000 kroner. Har man ikke hatt lykken med seg på betting på E-sports, får man dermed penger tilbake som kan brukes til å vinne tilbake noe eller alt det tapte. Enda flere forskjellige typer bonuser finner du på arriba casino betting.

Bonuskampanjer kan gi penger til betting på E-sports

Velkomstbonuser eksklusivt for E-sports finner man sjelden eller aldri hos bettingselskapene, men å få egne bonuser til bruk kun på denne sporten er mulig. Enkelte bookmakere velger å kjøre kampanjer hvor man får bonuser eller gratisspill som kun kan brukes på E-sports. Kampanjer som selvsagt er populære hos de som er blodfan av sporten, men som også er et incitament fra spillselskapene for å få andre til å prøve seg på sportsbetting på E-sports.