Et spill som blir større i Norge er Overwatch, og det er derfor ikke rart at vi har hatt Overwatch betting vokst mer og mer. I dag er det mulig å oppdage spill på Overwatch og andre Esport hos nesten alle spillselskaper. Overwatch er et spill som ble utgitt i 2016, og som siden har utviklet seg stort. Imidlertid har Blizzard, skaperen av spillet, sagt at spillet har mistet noe av populariteten de siste årene. Men det er fortsatt et av de største spillene i Esport. Oppdag betting på Overwatch hos et bettingselskap i dag og se alle odds og markeder som tilbys på spillet.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 250 kr gratisspill til du vinner Besøk
3 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk
4 500% bonus Besøk
5 1000 kr Besøk
6 1 000 kr Besøk
7 500% bonus Besøk
8 500% bonus Besøk
9 €50 gratisspill Besøk
10 €50 EUR freebet Besøk

Hva er Overwatch?

Overwatch er en troppbasert førstepersonsskytespill utviklet av Blizzard Entertainment. Den ble utgitt for PlayStation 4, Xbox One og Microsoft Windows 24. mai 2016. Siden den gang har flere millioner prøvd Overwatch, og hver dag rapporteres det at minst en million spillere spiller Overwatch.

Spillerne velger en av flere heltpersoner, hver med sine unike evner og rolleklasser. Spillets overordnede design oppfordrer spillerne til å bytte mellom tegn under en kamp. Mens spillet fokuserer på teambasert skytespill, ble det designet for å ha en front mot interaksjonen i stedet for en dødsmatch med en sirkulær flyt, noe som gir spillerne en følelse av hvor angriperne er.

De største turneringene i Overwatch

Alle som vil satse på Overwatch kan velge å gjøre det på en av de største turneringene. Da er det vanligvis bedre odds og mange flere markeder å velge mellom. Spesielt når det er sluttspill i Overwatch League, er interessen vanligvis enorm og premiepotten er utrolige 3,5 millioner dollar der vinneren i finalen får over 3 millioner dollar. Dermed er det mye premiepenger til eliten innen Overwatch. Overwatch League er de høyeste premiepengene etterfulgt av Overwatch Open og Overwatch World Cup. Overwatch Pacific Championship, Overwatch Contenders og Overwatch Apex Seasons er også veldig populære turneringer med store premiepenger.

Vanlige markeder innen Overwatch betting

En kamp i Overwatch består av to forskjellige lag. Det vanligste markedet er derfor å se hvilke av lagene som vinner kampen. Det er ikke bare muligheten til å satse på de to forskjellige lagene som møtes. Mange liker å satse på en bestemt spiller i et av lagene i stedet. Disse spillene kalles fantasy og er spennende å utforske for alle som ønsker det.

Hvis lagene er veldig ujevne, kan du legge et handikap på et av lagene. Du kan satse på at favoritten starter med en ulempe for å få bedre odds. Ellers er det også muligheten for flere andre markeder, spesielt når en stor turnering eller kamp avgjøres. Jo større kamp, ​​jo flere markeder er vanligvis tilgjengelige.

Overwatch betting - Overwatch Esport på norske oddssider

Live betting på Overwatch

For de som ønsker å utforske live betting på Overwatch, er det også alternativer. Da vil du spille i en kamp som er i full gang. Det gir mer spenning og interessante markeder på Esport. Du kan også se en kamp på Overwatch og plassere innsatsene samtidig.

Utforsk Overwatch med en oddsbonus Å motta en oddsbonus er perfekt når du vil satse på Overwatch. Mange oddssider tilbyr en bonus når du oppretter en konto der for første gang. De lar deg da bruke bonusen akkurat som du ønsker. Derfor kan du bruke bonusen din til Overwatch og annen Esport hvis du ønsker det. Oppdag flere forskjellige esports betting bonuser i esports verden. Den vanligste er fortsatt innskuddsbonusen, og den er perfekt å bruke på Overwatch. Få en bonus i dag fra et norsk bettingside og oppdag alle fordelene det gir i ditt spill.