Fortnite er et spill som virkelig har tatt esporten og verden med storm. Dette spillet er like populært blant de som spiller det, som det er blant de som ser på og blant dem som spiller odds på det på nettet. Interessen for spillet har gjort at det er blitt populært innenfor esporten. Kanskje ikke så rart siden Fortnite er et spill som er spennende fra start til slutt. Et spill som det ikke er vanskelig å komme i gang med spillingen av, men også et spill som til tross for at det er enkelt å starte og spille er desto vanskeligere å bli god i.

Bettingsider med Fortnite

Bookmakere Bonus Besøk
1 200 NOK Besøk
2 1000 NOK Besøk
3 3000 NOK Besøk
4 250 NOK gratisspill til du vinner Besøk
5 100% bonus + 500 NOK gratisspill Besøk
6 500% bonus Besøk
7 2000 NOK Besøk
8 1000 NOK Besøk
9 3000 NOK Besøk
10 500% bonus Besøk
11 500% bonus Besøk
12 500 NOK gratisspill Besøk
13 500 NOK gratisspill Besøk

Dette er Fortnite 

Det er spillutvikleren Epic Games som står bak Fortnite, og spillet ble lansert i 2017. Det finnes tre versjoner av spillet, men innenfor e-sports er det Fortnite Battle Royal som gjelder. På mindre enn ett år ble spillet en rungende suksess og et kulturelt fenomen. At det fikk mer enn 125 millioner spillere på denne tiden skyldes at Fortnite ble et gratisspill støttet av mikrotransaksjoner. Noe som genererte hundrevis av millioner dollar per måned. 

I likhet med andre lignende spill så følger hovedspillet Fortnite Battle Royal det som er standardformatet for spill av Battle Royal-typen. Det vil si hvor du enten spiller alene, i duo eller som et lag bestående av tre eller fire spillere. Fra starten av spillet kan det være med opptil 100 spillere, og underveis handler det om å eliminere andre spillere samtidig som du holder deg i live. Vinneren av spillet er den siste spilleren, duoen eller laget som er igjen. Fortnite er akkurat som CS:GO og andre sporter veldig populært.

Fortnite er og har vært et av de mest populære spillene i verden, og når det er turneringer og konkurranser er det utrolig mange mennesker som strømmer sendingene mens det spilles og konkurreres. Denne grenen av esporten setter også rekorder når det kommer til hvor mange som spiller, og alle tilhengerne som følger med på de forskjellige arenaene hvor det konkurreres. Fortnite klarte i løpet av få år å bli det klart raskest voksende spillet innenfor esportverdenen. 

betting på Fortnite

Fortnite World Cup

I Fortnite er den største turneringen Fortnite World Cup. Dette verdensmesterskapet ble avviklet første gang i 2019 i New York. Når det konkurreres i denne turneringen er det spillmodusene Duo og Solo som er de mest populære. Det er også i disse to klassene du finner de største premiepengene.

Det er særdeles vanskelig å kvalifisere seg til dette mesterskapet. Foran mesterskapet i 2019 var det 40 millioner spillere som i løpet av ti uker førsøkte å komme seg gjennom nåløyet og få en av de 100 plassene i konkurransen. 

Norske spillere har også markert seg godt i Fortnite. Under VM i 2019 ble det nordmenn som vant Duo-turneringen. Det var Emil Bergquist Pedersen og partneren Davis Wang, eller henholdsvis «Nyhrox» og «Aqua» som de er bedre kjent som. Den gangen ble de belønnet med 26 millioner kroner for seieren, så det er store penger i Fortnite-sporten. Når det gjelder størrelsene på premiepengene, er det vel bare Dota 2s The International som har lignende beløp.

Oddsspilling på Fortnite

Den store populariteten til Fortnite har selvsagt også gjort at esportgrenen har funnet veien til bookmakerne for Esport odds. Interessen for å plassere noen veddemål på vinnere og annet under konkurransene er stor. Det er under de store turneringene at du vil finne flest oddsmarkeder og spillmuligheter. Det er også muligheter for live betting for de som er sultne på det.

Noe av det du kan spille odds på er vinner av en kamp eller turnering. Rett og slett oddsspill på hvilke enkeltspillere, lag eller land som vinner turneringen. Du kan også sette odds på hvem som ender Topp 3 i en turnering eller kamp. Denne typen spill på enkeltspillere eller lag har litt lavere oddsbetingelser enn oddsspill på vinnere. 

Du kan også spille odds på spesifikke situasjoner med over/under. Det innebærer oddsspill på hvilken spiller som dreper en annen spiller først. Eller innsats på om en konkret spiller klarer over eller under 5,5 drap. Du kan også spille på om totalt antall drap blir oddetall eller partall.