I den raskt voksende idretten e-sports er det mange spill som det arrangeres turneringer på. For aktive utøverne av idretten er det med andre ord nok å velge blant. Med sporten på plass i skolen og med eget landslag, er det noe å strekke seg etter for de som virkelig vil satse på dette blant norske utøvere. Det er det også for de som gjerne vil sette noen veddemål på de store dataspillturneringene, for e-sports er på plass i oddsseksjonene hos de anerkjente bettingselskapene. Det betyr flere og flere muligheter for oddsspill for de som gjerne vil spille på denne sporten samt for de som ønsker å stifte bekjentskap med en ny idrett.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 500% Besøk
3 500 kr Besøk
4 500 kr Besøk
5 2 000 kr Besøk
6 1 000 kr Besøk
7 500 kr Besøk
8 500 kr Besøk

Mange forskjellige spill innenfor e-sport

I e-sports er det mange spill å velge mellom. Spillene er forskjellige og det gjør det enkelt for de som skal holde på med sporten og de som ser på, å finne et spill som man liker godt. Blant spill som det konkurreres i og som man finner i oddsseksjonene hos bettingselskapene er Starcraft 2, Overwatch, Call of Duty, Fortnite, CS: GO, Dota 2, Rainbow 6 og League of Legends. Som sagt har alle sine favoritter, men blant de mest populære av dem er League of Legends, CS:GO og Dota 2.

odds på esport i mobilen

 CS:GO eller Counter Strike: Global Offensive ble lansert i august 2012 og er et førstepersonsskytespill fra Hidden Path Entertainment og Valve Corporation. Spillet er målbasert og flerspillerorientert og spillerne er med på ett av to lag. Enten terroristene eller counter-terroristene. Det spilles ved å fullføre et visst antall mål eller til alle på motstanderlaget har dødd. Dør man må man normalt vente til runden er over før man kan spille igjen. Spillerne kjøper våpen og utstyr i starten av hver runde. Man får penger ved å fullføre mål og drepe fiender. Dreper man lagkamerater mister man penger.

Dota 2 er et videospill utviklet av Valve utgitt i juli 2011. Dota 2 spilles i omganger hvor ti spillere er delt inn i to lag. I startfasen av spillet er hovedfokuset på å skaffe ressurser til kjøp av utstyr som gjør spillerens karakter sterkere. Spillbrettet er delt diagonalt og hver side har en jungel hvor man kjemper mot et monster. For å vinne spillet må man ødelegge motstanderlagets hovedbygning: «The Ancient». Før start velger hver spiller en «hero» som bestemmer spillerens rolle i spillet. Mangfoldet av helter spiller en viktig rolle i spillets kompleksitet og strategiske elementer. God synergi mellom spillernes helter gir laget fordeler. 

League of Legends (LoL) er et strategisk, flerspiller og internettbasert sanntidsvideospill utgitt i 2009 av Riot Games. En menneskelig League of Legends-spiller kalles en påkaller og deltar i kamper som typisk varer i 20-40 minutter. Av og til kan de vare over en time. En ny påkaller begynner på nivå 1 og når høyere nivåer ved å vinne kamper. En kamp spilles mellom to lag på en arena. Den vanligste typen har fem spillere på hvert lag hvor hovedmålet er å forsvare sin egen og ødelegge motstanderlagets base i motsatt ende av arenaen.