For de som ønsker å oppdage live betting på esports, er det mye spenning å være med på. Ettersom e-sport fortsetter å vokse i Norge, blir rekkevidden av liveodds også bedre og bedre over tid. I dag er det mange alternativer for de som vil satse live. Alt fra CS: GO til Fortnite, FIFA og Rocket League er tilgjengelige alternativer. I dag tilbyr norske bettingselskaper live betting på Esport, og flere og flere øker utvalget. Noen har fremdeles et begrenset utvalg med noen få markeder, mens andre investerer i et dusin forskjellige alternativer og esport. Jo flere alternativer og bedre utvalg det er, desto bedre er det å finne odds og markeder som passer norske esport-spillere.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 250 kr gratisspill til du vinner Besøk
3 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk
4 500% bonus Besøk
5 1000 kr Besøk
6 1 000 kr Besøk
7 500% bonus Besøk
8 500% bonus Besøk
9 €50 gratisspill Besøk
10 €50 EUR freebet Besøk

Mer spenning i en pågående kamp

Mange som satser live velger å gjøre det på grunn av spenningen. Når oddsen endres hele tiden, avhengig av hva som skjer i kampen, vil det være mer action ifølge noen spillere. En spesiell begivenhet kan endre forholdene fullstendig, og det snur ofte i esportens verden. Et lag kan komme bak, men begynne å vinne noen runder og dermed få tillit. For de som ønsker å lykkes med sitt live betting på esports, er det viktig å ha god kunnskap. De som har gjort god forskning vil finne det lettere å lykkes med å få inn spillene sine.

Antall markeder er mange live på Esport

Hvordan markedene for live esportsodds ser ut, avhenger av hvilken esport kampen handler om. Felles er at kampvinnere er et marked som er tilgjengelig gjennom de fleste alternativene. Hvis det handler om CSGO, World of Warcraft eller lignende, er antall kart et vanlig marked. Du kan satse på hvilket lag som vinner neste kart, eller hvor mange kart et lag vil ta i løpet av kampen. Hvis du i stedet satser på FIFA eller Rocket League, kan du satse på tradisjonelle markeder som finnes i fotball. Det kan være hvilken konkurrent som scorer neste mål, eller hvor mange mål det blir i kampen. Markedene er veldig like, selv om det er flere muligheter for en vanlig fotballkamp.

Esport live betting - Mer spenning med liveodds

Live stream av esport er ofte gratis

Å se på Esport er noe mange norske spillere gjør. Fordelen er at i motsetning til fysisk sport er det ofte gratis å se på esports. Twitch er den største plattformen som er tilgjengelig der du kan se esports-kamper over hele verden. Det er også berømte esport-stjerner som streamer seg selv når de spiller privat. Men Twitch sender også live fra de fleste av de største begivenhetene, og det er derfor lett å delta i esport streaming gratis. Det er også oddsselskaper som viser esport stream. Da kan du se kampene og ha alle odds og markeder samtidig. Dette er noe som flere av de som satser live på e-sport liker å gjøre. Ellers er det også mulig å streame på YouTube Gaming og Facebook Gaming som har kjøpt visse rettigheter. Forholdene er altså veldig gode for de som ønsker å streame esports og odds live samtidig.