Innenfor sportsbetting er det ingen idrett som vokser mer i utbredelse og popularitet enn e-sports. Denne idretten har fått mange nye spillere til å strømme til bettingselskapene. Spillere hvor mange av dem i utgangspunktet ikke er så opptatt av tradisjonell idrett, men som er lidenskapelige når det kommer til online spill. At dette er et stort og voksende marked med enormt potensiale har også fått bookmakerne til å få denne sporten på plass i oddsseksjonene. Og med økt fokus på e-sports oppdager stadig flere av de som tidligere ikke ante noe om denne sporten hvilke spillmuligheter som ligger der. Samtidig kan e-sports’ inntreden i bettingverdenen føre til at en god del av de som bare har hatt fokus på e-sports også får øynene opp for spill på andre idretter. For bettingselskap er dette helt klart en vinn-vinn-situasjon, og derfor ser man mer og mer av e-sports og spillmuligheter på denne idretten hos stadig flere bookmakere.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 500% Besøk
3 500 kr Besøk
4 500 kr Besøk
5 2 000 kr Besøk
6 1 000 kr Besøk
7 500 kr Besøk
8 500 kr Besøk

Mye å spille på innenfor e-sports

Siden e-sports er en idrett som får mer og mer plass i media er det også flere som får øynene opp for den. Sporten har jo alltid engasjert den harde kjernen, og stjernene innenfor idretten er store og tjener store penger. Sponsorinteressen er stor og det samme er alle premieinntektene i de store turneringene. Der spilles det ikke om glansbilder og knappenåler for å si det forsiktig. Med e-sports på plass i skolen og egne landslag innenfor idretten har den fått mye medieeksponering allerede, og med det følger det interesse fra stadig flere mennesker.

odds på esport i norge

Også blant dem som gjerne plasserer ett bet eller to på sport. Og dette gir igjen enda større fokus og interesse for sporten. Det er nå blitt store turneringer som Dota 2, League of Legends, CS:GO, Starcraft 2 og mange flere. Og som med alt annet innenfor sportsbetting så blir alternativene det kan spilles på flere og flere etter hvert som bettinginteressen for e-sports øker. Det betyr ikke bare head to head og hvilket lag som vinner av to motstandere, men også spill med handikap, antall runder per kart og mye mer. Med nye og stadig flere spillmuligheter og sjanser til å vinne ved å plassere veddemål på en ny idrett, er det kommet en ny dimensjon i Sportsbooken hos favorittbookmakeren din. Og innenfor e-sports er man egentlig bare kommet til den spede begynnelsen når det gjelder betting.

Test ut betting på e-sports hos disse spillselskapene

Siden det ennå er mye som er nytt for mange spillere og betting på e-sports, er det selvsagt ikke like mange muligheter for å plassere et veddemål på de store dataspillturneringene hos alle bettingselskaper på nettet, men for norske spillere byr det ikke på noen utfordringer i så måte. Anerkjente spillselskaper som er populære hos norske sportsspillere som Bethard, Betsson, Unibet, Coolbet, NorgesSpill og Bet21 har alle godt med bettingmuligheter på e-sports.