Mange som holder på med sportsbetting kombinerer gjerne dette med å se på sportsbegivenheten de har spilt på mens den pågår. Det øker engasjementet og gjør det hele enda mer spennende. Tradisjonelt har man enten sett dette fysisk fra tribuneplass eller på TV, men tidene endrer seg og den teknologiske utviklingen gjør at man nå kan se sportsbegivenheter live på flere måter.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 500% Besøk
3 500 kr Besøk
4 500 kr Besøk
5 2 000 kr Besøk
6 1 000 kr Besøk
7 500 kr Besøk
8 500 kr Besøk

Se E-sports live hos bookmakeren

Sportseksjonene hos spillselskapene har mye til de som elsker sportsbetting, og utover alle spillmulighetene, informasjon, statistikk og resultater, er det flere og flere som tilbyr live streaming. Dette tilbys på to forskjellige måter. Den enkleste versjonen er en grafisk fremstilling av det som skjer på idrettsarenaen mens det pågår. Noe mer virkelighetsnært er levende bilder på stream. Det blir som å se det på TV eller strømming av en TV-kanal på PC-en. Dette er en smart måte av bookmakerne for å holde på spillerne og sørge for at de er på besøk lengre. Ser man det live er også sjansen stor for at man plasserer noen livebet underveis. Dette gjelder selvsagt også for de som elsker E-sports. Hos mange bettingselskaper er det mulig å se livestreaming fra de store dataturneringene, som Dota 2 The International.

liveodds på norske e-sport sider

Se E-sports på Twitch og YouTube

E-sports er en relativt ny og voksende sport innenfor sportsbetting, og det gjør også at de som er engasjert i denne idretten skiller seg litt ut fra de som spiller på tradisjonell idrett. Derfor er det også annerledes hvordan denne idretten når ut til publikum, selv om den selvsagt også vises i tradisjonelle kanaler. Som en ung idrett når den ut til det store publikum via digitale kanaler i sosiale medier (SoMe) som YouTube og Twitch. Dette er en enkel og billig, men svært effektiv måte å nå ut til et stort publikum på. Siden mange som er engasjerte i denne idretten er unge mennesker er disse kanalene supre for distribusjon av livebilder på stream. Sendingene fra de store dataturneringene i E-sports blir sett av et stort publikum enten det er lagkonkurranser eller på individnivå. Og dette er livesendinger som får flere og flere seere.

SoMe og live stream hos bookmakerne øker interessen for E-sports

Uansett hvordan man ser live på E-sports så er det ingen tvil om at det bidrar til å øke interessen for sporten. Til å begynne med gikk den voksende populariteten litt under radaren for de som er opptatt av betting på tradisjonell sport, men etter hvert som flere er blitt klar over sporten er det også flere og flere som velger å plassere veddemål på den. Når bookmakerne i tillegg tilbyr live streaming fra flere og flere av idrettsbegivenhetene innenfor E-sports, så blir det også flere som blir enda mer engasjert i den. Med andre ord så fører live stream til økt interesse og dermed enda større engasjement.