Det blir i dag mer og mer populært å tippe på esport. Og det er ikke uten grunn. Folk fra hele verden ser på andre folk streame spill både privat og offentlig. Og det er ikke bare de som liker esport aller mest som vet hva dette er. Esport er også mye omtalt i media og lignende, og på denne måten når denne typen sport ut til et stort publikum. I dag kan man til og med tippe på esport som et fag på skolen, og følge med på So-Me kanaler som Youtube og twitch. Tipp på odds på DOTA 2 som er en av verdens største esporter. Det er da også nesten en selvfølge at dette er en av de største sportene å bette å. Siden DOTA2 er blir så populært, kan man i dag finne det hos de aller fleste bettingselskaper som har esport.  

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 500% Besøk
3 500 kr Besøk
4 500 kr Besøk
5 2 000 kr Besøk
6 1 000 kr Besøk
7 500 kr Besøk
8 500 kr Besøk

Hvordan fungerer DOTA 2?

Dota2 ble lansert juli i 2011. Spillet ble utviklet av spillutvikleren Valve. I dag er det normalt at spillere fra hele verden streamer og viser hvordan de spiller på nett. Spillet er delt opp slik at man skal være ti spillere som er fordelt på to lag, hvor man så skal spille over flere omganger. I begynnelsen av spillet skal spillerne samle inn ressurser som kan brukes til kjøp av ressurser og som igjen gjør spillerne mye sterkere. Alle spillerne velger ulike karakterer som de skal være. Brettet er fordelt slik at det på hver side ligger en jungel med et monster i. Og selv spillet går diagonalt. For å vinne må det ene laget ødelegge det andre laget sin hovedbygning. Denne bygningen kalles for «The Ancient».

For å komme så lang at man klarer å ødelegge den andre motstanderens hovedbygning må spillerne samarbeide, og mye handler om strategi for å overleve. Spillet er også kompleks på mange måter.

I DOTA 2 kan det tippes må mye forskjellig

Tipp på odds på DOTA 2 som er en av verdens største esporter Dette er nok grunnen til at det er mange forskjellige turneringen i spillet, og at man derfor har sjansen til å tippe ofte. Det finnes blant annet internasjonale turneringer, hvor den største er «The International». Men man kan også tippe på turneringer som Asia Challenger League, LPL Pro League, Asia Communication League og India Premiership.

DOTA 2 - Tipp på en av verdens største esporter

I likehet med annen type sport som fotball, håndball og basket, kan man også tippe på forskjellige markeder innenfor esport. Her snakker vi da om for eksempel hvem som vinner. I Dota 2 kan man tippe på hvilket lag som vinner alt, hvem som vinner underveis, hvem som vinner kart 1 og hvem som vinner kart 2. Sistnevnte er det som blir bettet mest på. I tillegg kan man også tippe på vanlige odds og live odds.

Man bruker også gjerne ett oppsett med hvem som er best av tre og fem runder. Det vil si at det er mulig å tippe på det som kalles handicap. Siden det er snakk om turneringer har man også sjansen til å tippe på hvem som vinner hele turneringen istedenfor bare enkeltkamper underveis i spillet.